Siyah Beyazlı ekibe 3 puanı getiren goller 30 ve 35. Dakikalarda İlker attığı gollerle getirirken ev sahibi ekibin tek sayısı 40. Dakikada Sezai’den geldi.

 2. Amatör Küme B Grubu’nda ilk hafta karşılaşmalarında Esenköy Adnan Kaptan Tesisleri’nde şampiyonluğun iki iddialı ekibi Kocaderespor ile Elmalıkspor karşı karşıya geldi.

Zorlu 90 dakikaya her iki takımda kontrollü başlarken ilerleyen bölümlerde oyunun hakimi olan Elmalıkspor gol arayışları içine girdi.

Üst üste yakaladığı fırsatlarla rakibinin oyunu bozan Siyah Beyazlı ekip 30. Dakikada geliştirdiği atakta İlker’in müthiş golüyle 1-0 öne geçmeyi başardı.

Bu golden 5 dakika sonra ani gelişen Elmalıkspor atağında İlker, kendisinin ve takımının ikinci golüne imza atarak Elmalıkspor’u rahatlatan isim oldu.

5 dakika içerisinde kalesinde 2 gol görerek biranda 2-0 geriye düşen Kocaderespor, 40.dakikada Sezai’nin golüyle skoru 2-1’e getirip umutlandı. İlk yarıda başka gol olmadı ve Elmalıkspor, devre arasına 2-1 önde girdi.

Karşılaşmanın ikinci 45 dakikası ise çetin ceviz geçti. Bu 45 dakikalık bölümde 5 net gol pozisyonundan yararlanamayan Elmalıkspor, savunmada da Kocaderespor’a geçit vermedi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Siyah Beyazlı ekip İlker’in golleriyle sahadan 2-1 galip ayrıldı.
Editör: TE Bilişim