Spor ve siyasetin önde gelen isimlerinin katıldığı gece Elmalıkspor tutkunları hoş dakikalar geçirdiler.

Geceye Yalova’nın köklü köy kulüplerinden olan Elmalıkspor 1988 yılından günümüze kadar geçirdiği başarılı dönem sinevizyon gösterisi ile geceye gelenlere aktarıldı.

Sinevizyon gösterisinin ardından Yalova’nın güçlü seslerinden Ali’Ço ve ekibi söylediği şarkılarla Elmalıkspor tutkunlarının kulaklarının pasını sildiler. Sahnede 1 saat kalan Ali’Ço’nun ardından Elmalıkspor Kulübü Başkanı Yalçın Tokay konuşma yaparken ardından plaket törenine geçildi.

Gecede konuşma yapan Elmalıkspor Kulübü Başkanı Yalçın Tokay,” Sizlerle böyle bir gecede buluşmaktan dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına çok mutluyuz. Gelecekteki projelerimize vereceğiniz katkılardan dolayı da şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. İyi eğlenceler diliyorum. Kulübümüzü Yalova’da iyi bir konuma getirmek hedefimiz. Bu da sizlerin desteği ile olacak” diyerek sözlerini tamamladı.

Plaket töreninde Elmalıkspor’a büyük katkı sağlayan Mustafa Koçal’ın adına plaketini Şaban Koçal, Elmalıkspor Kulübü Başkanı Yalçın Tokay’ın elinden aldı.

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal adına Başkanvekili Şenol Ulutürk Elmalıkspor Başkan Yardımcısı Ertan Tunç’un elinden alırken El-Pa Ticaret Sahibi Salim Dönmez’e Elmalık Köyü Muhtarı Hüseyin İnce, Alaattin Tüysüzoğlu adına ise Bayram Yalçın’a plaketini Elmalıkspor yöneticisi Şaban Ok verdi. Gecede ayrıca Elmalıkspor kulübüne katkı sağlayan başta Yalova Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hayri Tezcan’ın yanı sıra Nedim İnce’ye, Sertaç Tokay’a, Cengiz Karoğlu’na, Taner Serdar’a, Davut Jeans’a,Pi Analitik Dershanelerine, Öner Dershanesi yetkililerine teşekkür plaketi verildi.

Plaket törenin ardından kulüp yararına çekilişe geçirilirken daha sonra Yalova’nın bir diğer dev sesi Hakhan sahne alarak Elmalıkspor severleri gecenin ilerleyen saatlerine kadar söylediği şarkıları ile eğlendirdi.

Editör: TE Bilişim