Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Türkiye Futbol Federasyonu Grassroots işbirliği ile düzenlenen Erdoğan Aksoy Çocuk Şenliği için geri sayım başladı. 23-24 Mayıs tarihleri arasında ilimizde düzenlenen turnuvaya 8 takım katılacak. Yalovalı genç antrenör Aytaç Yaka tarafından hazırlanan futbol şenliğinde maçlar Amatör Saha 1 ve 2’de oynanacak.
2005 ve 2007 doğumlu futbolcuların yer alacağı turnuvanın A Grubunda Esnafspor, Doğuşspor, Demirspor ve Acarspor, B Grubunda ise Polisgücü, Coşkunspor, Yalovagücü ve Paşakentspor takımları yer alacak.
23 Mayıs Salı günü grup maçları yapılacak, 24 Mayıs Çarşamba günü ise yarı final ve final müsabakaları gerçekleştirilecek.
Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul,” Yalova’nın efsane ismi Erdoğan Aksoy’u bir kez daha anacağız. Minik futbolcularımız Aksoy anısına sahaya çıkacak ve mücadele edecek. Turnuvada yer alan 8 takıma da başarılar diliyorum. Yalova’nın genç antrenörü Aytaç Yaka’ya da bu proje sorumluluğunu üstlendiği için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Editör: TE Bilişim