Esenköyspor’a galibiyeti Mehmet ve Hüseyin attıkları gollerle getirirken Yeşil-Kırmızılı ev sahibi ekibinin tek golü Semih’ten geldi. Yalovaspor U-15 takımı üst üste ikinci yenilgisini almış oldu.

Amatör Saha 2’de oynanan müsabakaya hızlı başlayan taraf Yalovaspor oldu ve karşılaşmanın 12. dakikasında geliştirdiği atakta Semih’in kaydettiği golle durumu 1-0 yaptı. Kalesinde gördüğü golün şokunu üzerinden çabuk atan konuk ekip Esenköyspor oyuna ortak oldu ve beraberlik golü için Yalovaspor kalesine yüklenmeye başladı. Müsabakanın 23. dakikasında gelişen Esenköy atağında Mehmet durumu 1-1 yaparak, takımına beraberliği getiren isim oldu ve ilk yarının skorunu belirledi. Karşılaşmanın ikinci yarısı her iki takımında etkili oyununa sahne olurken, golü bulan taraf konuk ekip Esenköyspor oldu. Mücadelenin 66. dakikasında gelişen atakta Hüseyin, takımının ikinci golünü Yalovaspor ağlarıyla buluşturarak durumu 2-1 yaptı ve müsabaka bu skorla tamamlandı.

U-15

Stat: Amatör Saha 2

Hakemler: A.Burak Daldal***

Yalovaspor: M.Burak**, Furkan**, Efe**, Alperen**, Cemil**, Ömer**, Kubilay**, Eyüp**, Abdullah**, Semih**, Hasan**

Esenköyspor: Emin***, Şahin***, Emirhan***, Evren***, S.Ahmet***, Mehmet***, H.Utku***, Suat***, Tuna***, Hüseyin***, Abdullah***

Goller: Dk.12 Semih 1-0, Dk.23 Mehmet 1-1, Dk. 66 Hüseyin
Editör: TE Bilişim