Yalova Group Süper Amatör Küme ekiplerinden Sultaniyespor, Yalovaspor’un eski futbolcusu Ramazan Balkan’ı transfer etti. Ligde 16 puanla dördüncü sırada yer alan ve şampiyonluğu arzulayan Çiftlikköy ekibi, teknik patron Bayram Koçgündüz’ün isteği doğrultusunda 36 yaşındaki oyuncu ile anlaşma sağladı.
Küçükçekmecespor, Kocaeli BŞB Kağıtspor, İzmitspor, İstanbul Kartal Belediyespor, Sidespor, Uşakspor, Gebzespor, Kasımpaşa, Ofspor, Küçükköyspor ve Lüleburgazspor gibi takımlarda oynayan ve 2008-2009 sezonunda Yalovaspor’a transfer olan orta saha oyuncusu Yeşil Kırmızılılarda şampiyonluk sevinci yaşamıştı.
“Yalova’ya tekrar döndüğüm için mutluyum”
Sultaniyespor’un yeni transferi Ramazan Balkan, “Yalova’da daha önce profesyonel olduğum dönemde Yalovaspor ile 3. Lig’de şampiyonluk sevinci yaşadım. 2. Lig’de de takımımızın başarısı için ter döktüm. O günkü şartlardan dolayı Yalova’dan ayrılmak zorunda kaldım. Ancak Yalova hep aklımdaydı. Yalova’yı çok özledim. Tekrar buraya döndüğüm için çok mutluyum. Süper Amatör Küme’de Sultaniyespor’umuzun başarısı için ter dökeceğim ve inşallah burada da şampiyonluk sevinci yaşama arzusundayım” dedi. 

Editör: TE Bilişim