Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonasında yer alan Kadınlar Güreş A Milli Takımına Altınova Belediyespor 2 sporcusunu verdi.
Ankara Eryaman TOHM Merkezinde Dünya Şampiyonası hazırlıklarını tamamlayan Kadınlar Güreş A Milli Takımımız bugün şampiyonaya katılmak için Fransa’nın başkenti Paris’e gitti. 21-26 Ağustos tarihleri arasında Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenecek olan Dünya Güreş Şampiyonasının final müsabakaları TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.
Kadınlar Güreş A Milli Takımında Altınova Belediyespor’dan Evin Demirhan, Derya Bayhan’ın yanı sıra Sümeyye Sezer Zeybek, Bediha Gün, Ayşe Vatansever, Hafize Şahin ve Yasemin Adar bulunuyor. Altınova Belediyespor ve Genç Bayan Milli Takım Antrenörü Murat Gençtürk,” Sporcularımız Ankara’da çok iyi kamp dönemi geçirdiler. Yüksek moralle Fransa’ya gittiler. Şimdiden Büyükler  Dünya Güreş Şampiyonasında mindere çıkacak sporcularımıza başarılar diliyorum. Ayrıca 2016 yılında yapılan Olimpiyat Oyunlarında 6. Olan sporcumuz Buse Tosunun yaşadığı sakatlık ve geçirdiği ameliyat dolayısıyla şampiyonada yer alamayacak. Önümüzdeki aylarda yapılacak U-23 Dünya Şampiyonası’na kadar hazır olacak” dedi.

Editör: TE Bilişim