Yalova Group’un sponsorluğunda Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun düzenlediği U-10 ve U-12 takımlarını kapsayan “Çocuk Futbol Şenliği” start aldı. 
Ahmet Saraç, Amatör Saha 2 ve Tuğrul Şener Stadyumlarının ev sahipliği yaptığı maçta 51 takım ve 765 sporcu mücadele ediyor. 2 gün sürecek turnuvanın ardından Yalova ASKF tarafından hazırlanan 14 kupa ve 765 madalya dağıtılacak. 
2016 yılının altyapı kategorilerinde ki en büyük organizasyonlarından olan turnuvada Spor Toto Süper Lig ekipleri Beşiktaş ve Fenerbahçe, PTT 1. Lig takımı Altınordu gibi takımlarında altyapı takımları mücadele ediyor. Turnuvada ilimizi ise TÜFAD Yalova karması ile Güneşspor, Acarspor, Bahçelievlerspor, Yalovagücü ve Trabzongücü takımları temsil ediyor. 
Çocuk Futbol Şenliği’nde ayrıca Kütahya Termik, İstanbul Kartalspor, İstanbul Çağrım Marmara, İstanbul Başakşehir, İstanbul Damlaspor, Bursa Arabayatağı, Ankara Kızılcahamam, Bursa Çalı, Karamürsel İdmanyurdu, Bursa Componante, İstanbul Yeniköyspor, İstanbul Esenkler Kulüp Atletik, Kahramanmaraşspor,  Manisa Salihlispor , Kocaeli Yenikandıraspor,  Antalya Gençlerbirliği, Konya Kasırgaspor, İstanbul H. Taştepespor, İstanbul Sinopspor, İnegöl Kafkasgücü, Gölcük Karması, İstanbul Avcılar 1903, İstanbul Göktürksaray, Tekirdağ Çorlu Fener, İstanbul Beylikgücü, İstanbul Bahçeşehir, İstanbul Bahçeşehir Gençlik 2014, İstanbul Beykent, İstanbul Büyükçekmece GSİM, İstanbul Eroğluspor, İstanbul Barışpor, İstanbul Esenler, İFA Spor, İstanbul Gerçek Kuzey takımları mücadele ediyor. 
Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul,” Yalova futbolunun gelişmesi ve Yalova’nın adının duyurulması adına önemli işlere imza atıyoruz. Yalova Group’un sponsorluğunda düzenlediğimiz U-10 ve U-12 Çocuk Futbol Şenliği de bunlardan bir tanesi. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Altınordu’nun yanı sıra 48 takımı Yalova’da ağırlamaktan gurur duyuyorum” dedi.
Editör: TE Bilişim