Garip Olcaş ve Kürşat Çağlayan Türkiye Özel Sporcular Federasyonu tarafından 3-9 Aralık 2013 tarihlerinde Yalova Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi Antrenörü B.Ali Yıldız nezaretinde Yalova’da düzenlenen kamp ile şampiyonaya hazırlanmıştı.

Kamp sonrasında Masa Tenisi Antrenörü B.Ali Yıldız ve sporcular Garip Olcaş ve Kürşat Çağlayan Hong Kong’a hareket ettiler.

Yaklaşık 8 gün süren INAS Dünya Masa Tenisi Şampiyonası'nda tüm rakiplerini mağlup etme başarısı gösteren Garip Olcaş ve Kürşat Çağlayan çifti Hong Kong’ta altın madalyaya uzandılar.

Garip Olcaş ve Kürşat Çağlayan’dan oluşan Çift Erkekler Milli takımı ilk olarak ev sahibi Hong Kong takımı Fan Ka Ho ve SO Kiiiing Kwok çiftini mağlup ederek yarı  finale çıktı.

Türk takımı yarı finalde ise yine ev sahibi ülke Hong Kong’tan Leung Chung Yan ve Wan Kwok Ho’yu yenerek finale adını yazdırdı.

Garip Olcaş ve Kürşat Çağlayan’dan oluşan Çift Erkekler Milli takımının finalde ki rakibi ise bu kez Fransa’dan Pascal Pereıra Leal ve Richard Vallee oldu. Nefeslerin tutularak izlenildiği mücadeleyi Garip Olcaş ve Kürşat Çağlayan çifti 18-9 kazanarak INAS Dünya Masa Tenisi Şampiyonası’nda çift erkeklerde şampiyon oldular. 

Editör: TE Bilişim