Ev sahibi Akköyspor’un golünü penaltıdan Davut kaydederken, Gençlerbirliği’ne 3 puanı getiren goller Mahsun (3), Onurcan ve İbrahim’den geldi.

Gençlerbirliği’nde kaleci Görkem 10. dakikada direk kırmızı kartla oyun dışında kalırken, Akköyspor’da 84. Dakikada Eray gördüğü ikinci kart sonrası kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Ahmet Saraç sahasında oynanan karşılaşmaya iki ekipte etkili başladı. Müsabakada dakikalar 10’u gösterdiğinde Gençlerbirliği kalecisi Görkem direk kırmızı kartla oyun dışında kalarak takımını 10 kişi bıraktı.

Sahada 1 kişi eksik olmasına karşın rakibi karşısında daha istekli oyun sergileyen Gençlerbirliği 18. dakikada Mahsun ve 24. dakikada Onurcan’ın golleri ile 2-0 öne geçerken ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya da etkili başlayan konuk ekipte günün başarılı isimlerinden Mahsun 57 ve 70. dakikalarda 2 gol daha kaydederek hat-rick yaptı ve skoru 4-0 yaptı. Müsabakanın 82. dakikasında gelişen Akköyspor atağında ev sahibi ekip penaltı kazanırken, Davut meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve skoru 4-1’e getirdi. bulduğu golden 2 dakika sonra ev sahibi ekipte Eray ikinci sarı kartı görerek takımını sahada 10 kişi bıraktı.

Müsabakanın 90. dakikasında sahneye çıkan İbrahim attığı golle durumu 5-1 yaptı ve karşılaşma bu skorla tamamlandı.

 

1.A.K.

Stat: Ahmet Saraç Sahası

Hakemler: Tolga Atasever ***, A.Burak Daldal ***, Cihan Coşkun ***

Akköyspor: Erman **, Davut **, Erhan **, Emrah **, Eray *, Halis **, C.Serhat **, Harun **, Özcan **, Bahattin **, Nizamettin **

Gençlerbirliği: Görkem*, Nemci ***, Serdar ***, Uğur ***, Ufuk ***, Tugay ***, Tahsin ***, Onurcan ***, Umut ***, Mahsun ***, İbrahim ***

Goller: Dk. 18 Mahsun 0-1, Dk. Dk.24 Onurcan 0-2, Dk.57-70 Mahsun 0-4, Dk.82 Davut (Pen) 1-4, Dk.90 İbrahim 1-5

Kırmızı Kartlar: Dk.84 Eray (Akköyspor), Dk.10 Görkem (Gençlerbirliği)

Editör: TE Bilişim