Yalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Bisiklet Takımından Zafer Yalın ve Bahadır Düner Danimarka’nın Aalborg şehrinde yapılacak olan Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecekler. Şampiyona öncesinde Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ı makamında ziyaret eden Yalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Bisiklet Takımı antrenörü ve kaptanı Bahadır Düner, Başkan Salman’a yarışlar hakkında bilgiler verdi.
Sırasıyla Mart ayında Dubai’de, Mayıs ayında Yunanistan’ın Skayroz adasında ve son olarak da Slovenya’nın Lujibyana  kentinde yapılan elemeleri geçerek adlarını Dünya Şampiyonası’na yazdıran Yalın ve Düner kentimizi ve ülkemizi Danimarka’da temsil etme hakkını elde ettiler. 
Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç’in de bulunduğu ziyarette Belediye Başkanı Vefa Salman’a şampiyona ile ilgili bilgiler veren Bahadır Düner; “Milli Takım formasıyla Danimarka’da 165 km’lik zorlu bir parkurda yarışacağız. Dünya’nın her yerinden gelecek sporcularla başa baş mücadele ederek kentimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bizlerin milli forma altında mücadele edebilmemizde sizlerin büyük desteği var bu nedenle sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
Düner’e kazasız belasız bir yarış dileyen Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “Yalova geçmişte bisiklet konusunda marka olmuş bir kent. Sizler bu sporun gelişmesi ve gelecek kuşaklara aktarılması için özveri ile çalışıyor, genç sporculara örnek oluyorsunuz. İnanıyorum ki Danimarka’da yapılacak yarışlar neticesinde yine göğsümüzü kabartacak bir sonuç elde ederek kentimize ve ülkemize döneceksiniz. Şampiyonada başarılar diliyorum” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim