Gökçederespor:3 Doğanspor:1
1.Amatör Küme A Grubunun 2. Haftasında Gökçederespor saha ve seyircisi önünde Doğanspor’u ağırladı.
Termal sahasında oynanan maça sezona üç puanla başlayan ev sahibi ekip seriyi sürdürdü ve sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı. Yeşil Beyazlılara 3 puanı ise Erkan Otsar, Emirhan Rüstem Hoşgör ve Burak Keleş attıkları gollerle getirdi. Sezona farklı mağlubiyetle giren Doğanspor’un tek sayısı ise Cemre Köle’den geldi.
Sezona şampiyonluk parolasıyla giren Gökçederespor, Doğanspor ile oynadığı maça da hızlı başladı. Maçta dakikalar 20’yi gösterdiğinde Yeşil Beyazlıların deneyimli golcüsü Erkan Otsar sahneye çıktı ve takımını 1-0 öne geçirdi.
Bu golden sadece 10 dakika sonra ev sahibi ekipte bu kez sahneye Emirhan Rüstem Hoşgör çıkarken, ilk yarının skorunu 2-0 olarak tayin etti. Karşılaşmanın ikinci yarısına etkili başlayan Doğanspor 60. Dakikada Cemre Köle’nin golüyle farkı 1’e indirdi. Yüksek tempoda oynanan maçın 80. Dakikasında oyuna sonradan dahil olan Burak Bilaloğlu’nun yaptığı asist sonrasında Burak Keleş, Sarı Kırmızılı ekibin filelerini üçüncü kez havalandırırken maçında skorunu 3-1 olarak belirledi. 

Editör: TE Bilişim