Yalova U-19 Ligi’nde yeni sezon heyecanı önümüzdeki hafta sonunda start alacak. 14 takımın yer alacağı ligde  A Grubu’nda Demirspor, Coşkunspor, Çınarcık Belediyespor, Taşköprüspor, Yeşilovaspor, Doğanspor ve Doğuşspor takımları bulunuyor. B Grubu’nda ise Çiftlikköy Belediyespor, Gençlerbirliği, Altınova Belediyespor, Esenköyspor, Yalovaspor, Acarspor ve Kaytazdere Belediyespor mücadele edecek.

U-19 Ligi A Grubu’nda ilk hafta önemli karşılaşmalara sahne olacak. Başlangıç haftasında Doğuşspor ile Coşkunspor, 3 puan için sahada mücadele gösterecek. Çınarcık Belediyespor’un Doğanspor ile kozlarını paylaşacağı haftada Yeşilovaspor da Taşköprüspor’u konuk edecek. Demirspor ise ilk haftayı maç yapmadan bay geçecek.

B Grubu’nda ise ilk haftada birbirinden güzel 4 maç var. Kaytazdere Belediyespor, Gençlerbirliği ile evinde karşılaşacak. Altınova Belediyespor da güçlü rakibi Acarspor’u ağırlayacak. Yalovaspor’un Esenköyspor ile sahasında kozlarını paylaşacağı haftada Çiftlikköy Belediyespor maç yapmayacak.

Editör: TE Bilişim