Altınova Belediyespor Genel Koordinatörü Abdurrahman Güneş, hedeflerine adı adım ilerlediklerini ifade ederek,”İlk amacımız, ilk yarıyı lider kapatmak” dedi. Altınova Belediyespor’un emin adımlarla hedefine ilerlediğini belirten Abdurrahman Güneş, “3. Lige çıkmak için tüm şartlar lehimize. Hedefimiz BAL Şampiyonluğu” dedi.
DEĞERLENDİRMEDE BULUNDU
Son hafta ile oynanacak Lüleburgaz maçının değerlendirmesini yapan Altınova Belediyespor Genel Koordinatörü Abdurrahman Güneş, “Bu hafta oynadığımız Kadıköyspor maçında iyi oynamamamıza rağmen kazandık. Adım adım tek tek yolumuza devam ediyoruz. İnşallah ilk yarıda kayıpsız gider lider bitiririz. Hafta sonu oynayacağımız Lüleburgazspor maçını da kazanmak istiyoruz. Liğde hiç bir maç kolay değil. Rakipler bize ayrı motive oluyor. İnşallah bu birlik beraberlikle bu maçı da geçeriz.
TRAFTARA ÇAĞRI
Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasınlar desteklesinler. Başkan'ınız ve yönetim kurulumuz bu takımın başarılı olabilmesi için yoğun çaba harcıyor. Altınova Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral’a teşekkür ederiz, büyük destek veriyor bize. Kendisi bizim gerçek gücümüz. Teknik heyet ve futbolcularımız uyum içerisinde çalışmaları sürdürüyor. Tüm camia hedefe kilitlenmiş durumda” dedi.

Editör: TE Bilişim