2012-2013 futbol sezonunda Süper Amatör Ligde şampiyonluğu hedefleyen Yeşil Kırmızılı ekip Tarsus Belediyespor’un 19 yaşındaki genç forveti Osman Gürses’i transfer etmek için harekete geçti.

Tarsus Belediyespor’un 19 yaşındaki genç yeteneği Osman Gürses’i renklerine bağlamak isteyen Yeşil-Kırmızılı takımımızda transfer komitesi takıma güç katacağına inandığı forvet oyuncusunu Yalova’ya davet etti.

Futbola 2005 yılında Tarsus Berdanspor’da başlayan genç forvet 2010 yılında Tarsus Belediyespor’a transfer oldu ve futbol hayatına burada devam etti.

Transfer konusunda açıklama yapan Yalovaspor Genel Koordinatör Kartal Tekin, “Osman çok etkili bir forvet oyuncusu. Antalya'daki kamp esnasında yakından tanıma fırsatı bulduğum oyuncu oynadığı futbolla hazırlık müsabakası oynadığımız her takımdan teklif almayı başardı. Kartalspor kendisiyle çok yakından ilgilendi. Bir süre Kartalspor takımıyla antrenmanlara çıktı. Yeni sezon öncesi bir çok takımdan teklif almasına rağmen oyuncuya Yalovaspor'u ve hedeflerimizi anlattık. Osman'ın Yalovaspor formasını giymesi bizi çok mutlu edecek. Her şeyden önemlisi Osman çok karakterli ve hırslı bir oyuncu, tam bir yıldız adayı. Transfer komitemiz oyuncunun maç CD’lerini de izlediler. İsmi önemli teknik adamlardan referansları da oldukça memnuniyet vericiydi. Transfer komitemizden aldığım yetkiyle bu transferi bitirmek için oyuncuyla görüştük. Biz transfer görüşmelerimizde oyuncunun kariyer planına saygı gösterdiğimiz gibi katkıda da bulunmak istiyoruz. Osman'ın Yalovaspor'un hedeflerine varmasında çok önemli katkıları olacağına inanıyoruz ve kendisiyle anlaşmak istiyoruz. Hem oyuncu hem de Yalovaspor için hayırlısı olsun” dedi.

 

Editör: TE Bilişim