Süper Amatör Kümeye hazırlanan Hacımehmetspor ve 1. Amatör Küme A Grubunun iddialı ekiplerinden Gökçederespor hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Amatör Saha 1’de oynanan karşılaşma ise 3-3 berabere bitti.
Daha önce oynadığı hazırlık maçında Elmalıkspor’a boyun eğen, ardından ise Esenköyspor’u 8-0 gibi farklı skorla deviren Termal ekibi Gökçederespor yeni transferleriyle çıktığı hazırlık maçında Süper Amatör Küme ekibi Hacımehmetspor’a kök söktürürken goller, Emirhan Urhan, Burak Sürel ve Furkan Kangal’dan geldi. Yeşil Beyazlılar ilk yarıda Burak Keleş’le penaltı atışından faydalanamazken, galibiyeti kıl payı kaçırdı.
İlk yarıyı Cemal Gürses ve Muhammet Üstün’ün golleriyle 2-1 üstün kapatan Hacımehmetspor’da üçüncü gole ise geçen sezon attığı gollerle adından sıkça söz ettiren Selim Çelik kaydetti. Yeşil Siyahlılar ilk maçını ise 1. Amatör Küme ekiplerinden Demirspor ile oynamıştı. İki maçta da tecrübeli oyuncu Cemal Gürses’in performansı ise dikkat çeker, hem asistleriyle hem de attığı golle eski günlerini aratmadı.
Hacımehmetspor antrenörü Aytaç Yaka,” Futbolun doğrularını yapmak için çabalıyoruz. Yeniden oluşan bir ekibiz. Sporcularım birbirlerini tanıdıkça farkımız ortaya çıkacak. İki takımı da tebrik ediyorum. Çok güzel ve centilmence mücadele ettiler. Lig başlayana kadar hazır olacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim