2016-2017 sezonunda 1. Amatör Kümeyi ikinci sırada bitirerek adını Süper Amatör Kümeye yazdıran Hacımehmetspor başarısını gecede kutladı. Yalova Otağ Tesislerinde gerçekleşen geceye Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, YESOB Başkanı Hüseyin Çetin, Hacımehmet Köyü Muhtarı Ahmet Güden, Yalova ASKF Başkanı Tamer Erbul, Futbol İl Temsilcisi Hakan Toraman, Hacımehmetspor’a gönül veren isimler katıldı.
“Kenetlenerek bu başarıyı elde ettik”
Hacımehmetspor Kulübünün Başkanı Şenol Akar,” 1978 yılında kurulan kulübümüzün son iki yıldaki başarılarıyla büyük gurur duyduk. İlk olarak 2. Amatör Kümeden 1. Amatör kümeye bu sezon sonunda da Süper Amatör Kümeye yükseldik. Köy halkımızla iç içe olduk ve bu başarıyı kenetlenerek başardık. Bize büyük destek veren başta Hacımehmet Köyü Muhtarı Ahmet Güden’e ve sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. Köyümüzü gelecek sezon Süper Amatör Kümede başarıyla temsil edeceğiz” dedi.
Başkan Akar’ın konuşmasının ardından 2016-2017 sezonunda Hacımehmetspor forması giyen futbolculara madalya verilirken, kulüp sponsorlarına da teşekkür plaketi takdim edildi. Gece hediye çekişi ve Hakhan’ın şarkılarıyla son buldu.

Editör: TE Bilişim