Süper Lig takımlarından Fenerbahçe’nin formasını giyen Gökhan Gönül’ün kardeşi Hakan Gönül 2012-2013 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden MKE Kırıkkalespor’un formasını terletecek.

1 yıl formasını giydiği Altınova Belediyespor’da Hakan Gönül 14 müsabakada forma giymiş ve 1 kez rakip fileleri havalandırmıştı.

Sezon başında Altınova Belediyespor ile yola devam eden Hakan Gönül Amatör Futbolcuların I. Tescil ve Transfer Dönemi'nin son gününde 23 Ekimde MKE Kırıkkalespor’a transfer oldu.

Anlaşma sonrasında bir açıklama yapan Hakan Gönül, "1987 doğumluyum. Daha öncelerde İhtisas spor, Emek Belediyespor, Nazilli Belediye spor, Kütahya spor ve Altınova Belediyespor’da oynadım. Şimdi ise MKE Kırıkkale spor ile anlaşmaya vararak imza attım. Sağbek mevkisinde oynamaktayım. Ayrıca ağabeyim Gökhan Gönül Fenerbahçe'de oynarken ben ise MKE Kırıkkale spor gibi köklü bir takımda oynamanın ayrı bir zevkini yaşıyorum. Takımımda sağ bekte oynayacağım. MKE Kırıkkale spor için elimden geleni yapmaya her zaman hazırım. Ayrıca takımın Kırmızı- lacivert formasını gurur ve onurla taşıyacağım. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim" dedi.

Editör: TE Bilişim