Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Yalova Şubesi her yıl geleneksel olarak düzenlediği İftar yemeğini Baronet Restaurantta organize etti. 
İftar Yemeğine Yalova Futbol İl Temsilcisi Hakan Toraman, İl Hakem Kurulu Başkanı Erdal İla, TÜFAD Yalova Şubesi Başkanı Mütahir Özliman ve başkan yardımcısı Sami Bahçekapılı, Futbol Saha Komiserleri Derneği Başkanı Şaban Ok’un yanı sıra Yalova’da görev yapan hakem ve gözlemciler eşleriyle katıldı.
Birlik ve beraberlik içinde olduklarını söyleyen Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yalova Şubesi Başkanı Süleyman Caner Çark, “Böylesine güzel bir Ramazan akşamında camiamızla iftar yemeğinde buluşmak çok güzel. Birlik ve beraberlik için bir araya geldik. Bu beraberliğimizin hiçbir zaman bozulmaması temennisiyle herkesin Ramazan ayını kutluyorum. İftar organizasyonumuza katılan davetlilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. TFFHGD Yalova Şubesi olarak her zaman hakem ve gözlemcilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde olacağız” dedi

Editör: TE Bilişim