Bu yıl Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Edirne Şubesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen 2. Bölge Dernekler Arası futbol turnuvası sona erdi. Bu yıl 7.’si gerçekleşen organizasyonda Yalovalı hakemler altıncı oldu.
Turnuvada Yalova’nın yanı sıra ev sahibi Edirne, Kütahya, Balıkesir, Tekirdağ, Bursa, Eskişehir ve Kırklareli şubeleri mücadele etti. 2 gün süren ve kıran kırana geçen müsabakaların ardından TFFHGD Bursa Şubesi rakibi Kırklareli’ni 1-0 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Eskişehir ise üçüncülük maçında Balıkesir’i 3-2 ile geçerek kupanın sahibi oldu. TFFHGD Yalova Şubesi ilk maçında Bursa’ya 3-0 yenilirken, ikinci maçında ise Edirne Şubesiyle 1-1 berabere kalırken penaltı atışları sonrasında 5-4 mağlup oldu.
Müsabakaların sona ermesiyle birlikte takımlara kupa ve plaketlerini ise TFFHGD Edirne Şubesi Başkanı Bilal Turan takdim etti.
TFFHGD Yalova Şubesi Başkanı Süleyman Çark,”  20-21 Mayıs tarihlerinde muhteşem şehir Edirne ilinde organizasyonu düzenleyen ve bizleri mükemmel bir şekilde ağırlayan Edirne Şubesinin kıymetli Başkanı Bilal Turan hocamıza ve yönetimine, turnuva başından sonuna kadar bizimle ilgilenen mihmandarımız Özgür Birol kardeşimize, turnuvaya katılan tüm dernek şubelerine ve değerli başkanlarına Müsabakalarımızı yöneten Hakem Kardeşlerimize ve Saha komiserlerimize Bizi yalnız bırakmayan duayen hocamız Nebi Soyutürk'e ,Saha Komiserleri Derneği Başkanı Şaban Ok ve Saha Komiseri Coşkun Er Hocamıza İl Hakem Kurul Başkanımız Erdal İla ve İl Hakem Kurulu üyemiz Hakan Oral'a, takımızı hazırlayan ve antrenörlüğünü yapan Ergin Şahinoğlu’na, ayrıca forma sponsorumuz olan Ulusal Hakemimiz Tugay Kaan Numanoğlu’na, Sümeray Giyim ve Bellona Partılan Mobilya sahibi Teoman Parıltan’a, ulaşım imkanı sağlayan Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç’e, hazırlık aşamasında kapılarını bize açan Vahap Diken hocamıza,  turnuvaya hazırlık aşamasından sonuna kadar emek veren tüm yönetim kurulu üyelerimize, hakem ve gözlemcilerimize teşekkür ediyorum. Şampiyon olan Bursa şubemizi ise tebrik ediyorum” dedi. 

Editör: TE Bilişim