Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Masa Tenisi Federasyonu seçimlerinin ardından başkanlığa seçilen Kerim Koç’un listesinde yer alan Masa Tenisi İl Temsilcimiz  Ahmet Başol Haraç, önemli açıklamalarda bulundu.
Bu seçim ayrıca Yalova’nın sporda özellikle de Masa Tenisin de elde ettiği başarılar ile ülkemizde önemli bir yere sahip olduğunu bir kez daha gösterdi. Yeni yönetim kurulunun ilk hedefinin alt yapıları ve kurumsal yapıyı güçlendirmek olduğunu belirten Haraç, Olimpiyatlara da Türk sporcular göndermek istediklerinin altını çizdi.
Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Başol Haraç, “Yalova Belediye Başkanımız Vefa Salman'a teşekkür ederim. Yalova'da 2005 yılında hız kazanan Masa Tenisi branşı, Yalova Belediyesi, Yalova Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü, Yalova Bahçeşehir Koleji, 75.Yıl Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu gibi kurumların katkılarıyla Milli Takımlara 20'ye yakın sporcu verdi. Çeşitli ulusal ve uluslararası dereceler elde eden Yalovalı Masa Tenisi sporcularımız, Avrupa'da madalyalar kazandılar. Antrenörlerimiz Bayram Ali Yıldız ve Kadri Kocacenk'e, uzun yıllar Yalova Masa Tenisi İl Temsilciliği yapmış Feridun Toparlak'a ve sporcu ailelerine çok teşekkür ederim. Yalovalı yöneticilerimizin, antrenörlerimizin ve sporcularımızın başarıları ve çalışmaları Masa Tenisi camiasında da takdir edildi. Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yönetimine seçilmekten mutluluk duyuyorum. Türkiye Masa Tenisi Yönetim Kurulumuzla Türk sporuna ve Masa Tenisi branşının gelişimine hizmet edeceğiz. Öncelikli hedeflerimiz alt yapıları ve kurumsal yapıyı güçlendirmek, Masa Tenisi sporunu geniş kitlelere yaymak ve olimpiyatlara Türk sporcular göndermek olacaktır” dedi.

Editör: TE Bilişim