Yalova’da 2 yıldır devam eden “Minik Eller Hentbolda” projesi kapsamında eğitim alan sporcuların yer aldığı hentbol şenliği start aldı. 
Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Hentbol İl Temsilciğinin destek verdiği 2004 ile 2007 doğumlu sporcular arasında 5 takımlı lig oluşturulurken, maçlar minihentbol sahası içerisinde 12’şer dakikalık çift devre üzerinden oynanıyor.  
Hentbol şenliğine katılan takımlar ise kendilerine Kartallar, Karaşimşekler, Yenilmezler, Titanlar ve Aslanlar isimlerini verdiler. 4+1 şeklinde sahaya çıkan kendilerini yönetirken, bu sayede hem arkadaşlık bağlarını kuvvetlendiriyorlar hem de güçlerini ortaya koyuyorlar. 
Minik Eller Hentbolda projesi koordinatörü ve hentbol antrenörü Uğur Akalp,” Düzenlediğimiz hentbol şenliğimiz güzel bir şekilde başladı. Bizlere destek veren Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Metin Kaplan’a, Bahçelievler İlkokulu, Zübeyde Hanım İlkokulu, Gaziosmanpaşa İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu ve Öğretmen Yusuf Ziya İlkokulu yönetimine ve Tesisler Şube Müdürü ve Yalova Gençlikspor Kulübü Başkanı Gencer İlhan’a teşekkür ediyorum. Bu proje ve yapacağımız organizasyonlarla Yalova’da hentbolu daha çok sevdireceğiz” dedi. 
Editör: TE Bilişim