Yalova Hentbol İl Temsilciliği tarafından “Yaza Merhaba Hentbol” turnuvası düzenlendi. Son dönemde ilimizde büyük gelişme sağlayan ve ilgi gören sporlar arasında yer alan hentbolda organizasyonlar devam ediyor.
90. Yıl Spor salonunda yapılan müsabakalara ilimizden Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, Yalova Gençlik Merkezi Spor Kulübü ile Bursa’dan Mudanya Polisgücü Spor Kulübü ve Mudanya Gençlik Spor Kulüpleri katılırken, 50 sporcu ter döktü. Kıran kırana geçen müsabakalar sonrasında turnuvada mücadele eden tüm sporculara madalya ve katılım belgesi verdi.
Hentbol İl Temsilcisi Kürşat Kahyaoğlu ve antrenörler Hüseyin Kutrup ile Uğur Akalp,” Son birkaç yıl içinde Yalova’da sporcu sayısını artarken, sporcu velileri tarafından oldukça yoğun gören branşımızda yıl içinde katıldığımız kız-erkek profesyonel 2. Lig ve ardından il içinde gerçekleştirdiğimiz mahalli ligler sonrasında yaza merhaba şenliği düzenledik. İlimizden 2 ve Mudanya’dan gelen 2 takımımızın katılımıyla yaptığımız turnuvamız dostane bir havada renkli görüntülere sahne oldu. Yalova’da hentbol her geçen gün gelişim göstermektedir. Sporcularımız profesyonel takımlar tarafından transfer ediliyor. Bizlerde veli ve sporcularımızı bu büyük aileye katılımları konusunda davet ediyoruz” dedi.

 

Editör: TE Bilişim