Türkiye Basketbol Ligindeki temsilcimiz Yalova Group Belediyespor’un Amerikalı oyuncuları Mikael Hopkins ve Markel Starks Yalova’ya geldi. İstanbul Atatürk Havalimanına inen oyuncular ardından denizyoluyla Yalova’ya gelerek arkadaşlarıyla tanıştı. Georgetown Üniversitesi’nden mezun olan iki Amerikalı oyuncu ardından kulübün sağlık sponsoru olan Özel Atakent Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.
Türkiye’de İstanbul DSİ ve Samsun BŞB Anakent formalarını terleten dört numara oynayabilen Mikael Hopkins temsilcimizde bu sezon pota altını domine edecek. Geçen sezonu Yunanistan Süper Liginde tamamlayan Markel Starks ise oyun kurucu mevkiinde oynuyor. İki oyuncunun ise birbirini yakından tanıması ve aynı üniversiteden mezun olmaları takıma adapteyi kolaylaştırması ön görülüyor.
Yalova Belediyespor Takım Menajeri Serdar Hot,” Amerikalı oyuncularımız Mikael Hopkins ve Markel Starks Yalova’ya geldi. Artık bizimle çalışmalara başlayacaklar. Onlarında gelmesiyle birlikte antrenmanlarımızı tam kadro olarak yapacağız. Yakın bir süreçte ilk hazırlık maçımızı oynayacağız. Ardından 2 özel turnuvada boy göstereceğiz” dedi. 

Editör: TE Bilişim