Sultaniyespor:4 Acarspor: 1
Süper Amatör Kümenin 3. Haftasında Çiftlikköy temsilcisi Sultaniyespor saha ve seyircisinin önünde Acarspor’u ağırladı. Çiftlikköy İlçe Stadyumunda ki maçı ilk ve ikinci yarılarda bulduğu golle ev sahibi ekip 4-1 kazandı.
Puanını 5’e çıkartan ve namağlup unvanını koruyan Mavi Beyazlı ekibe 3 puanı getiren goller ise Kamil Tekin(2), Ömer Ataman ve Burak Şenol’dan geldi. Konuk Sarı Lacivertlilerin tek sayısına Yunus Emre Korkmaz imzasını attı. 
Maça Sultaniyespor hızlı girdi ve dakikalar 6’yı gösterdiğinde Ömer Ataman’la 1-0 öne geçti. Bu gol ilk yarının da skorunu belirledi. İkinci yarıya da atak başlayan Mavi Beyazlılar 58’de Kamil Tekin farkı 2’ye çıkarttı. 
Sahaya hükmeden Sultaniyespor 73’de kazandığı penaltı atışını Burak Şenol’la gole çevirerek skor tabelasında 3-0 öne geçti. Orta sahanın dinamosu Kamil Tekin 81. Dakikada kendisinin 2 takımını da 4-0 öne geçiren gole imzasını koydu. Maçta son sözü ise Acarspor’da Yunus Emre Korkmaz 87. Dakikada söyleyerek maçın skorunu 4-1 olarak belirledi. 
Editör: TE Bilişim