Yalova Group Belediyespor Takım Menajeri Serdar Hot, Türkiye Basketbol Liginin fikstürünü ve  Federasyon Kupası’nda ki rakiplerini değerlendirirken, maç maç hazırlanacaklarının altını çizdi.
Kura şansına pek inanmadığını belirten Hot, hem içeri de hem de dışarıda kazanabildikleri maksimum seviye de maç kazanıp ligi istedikleri seviyede bitirmek istediklerini belirtti.
 “Kura şansına inanan biri değilim”
Yalova Group Belediyespor Takım Menajeri Serdar Hot,” Oyunculuk dönemimden beri fikstür ve kura çekimlerinin çok önemli bulmuyorum. Benim inandığım tek şey çalışmak ve mücadele etmektir. Takım olmaktır. Bu yüzden kura şansına yada şanssızlığına inan bir spor adamı değilim. Kim olursa olsun. Çıkıp kazanmak için elimizden gelen mücadeleyi özveriyi vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Takım olarak hedeflerimiz farklı. Hedefimiz öncelikle 8 ila 18 arasında en iyi yerde almak. Oyuncu olarak hedefleri olan hırslı bir oyuncuydum. Oyunculuktan yeni gelmiş menajer olarak oyuncu gibi düşünüyorum sanırım, hiçbir zaman düşmemeye oynayan bir takımda oynamadım. Böyle hedefleri olan takımlarda yer alsam da içten içe hedeflerim bu olmamıştır. Burada da aslan gibi 14 oyuncudan oluşan genç ve 1-2 abiyle desteklenmiş çok potansiyeli olan gençlerle çalışıyoruz. Şuan ki tek hedefimiz yaz dönemini çok iyi bir şekilde teknik ve taktik açısından çalışmaya odaklanmaktır. Ardından ise maç maç düşünüp orta ve uzun vade de değerlendirmeler yapacağız. Rakibin isminden ziyade bizim ne kadar iyi olduğumuz ne kadar iyi mücadele ettiğimizi ve ne kadar maç kazandığımızı baz alan bir insanım. Kura ve fikstür  avantajlarına inanan biri değilim. Koçumuzun her zaman çok hırslı istekli ve arzulu bir insan. Takımı hangi deplasman yada maç olursa olsun en iyi şekilde hazırlayıp konsantre edeceğine eminim. Genç oyuncularımızın yanı sıra 2’de çok kaliteli yabancımız var. Özellikle iç saha maçlarında taraftarımızın da desteği ile sportif anlamda Yalova cehennemiyle ısıran bir takım olacağız. Hazırlık maçlarımız dahil her maçımızı hem kupada hem ligde tek tek düşünüp, yol kat edeceğiz. TBL’de geçen sene yer aldığımız da bizim için soru işaretleri vardı. Ancak 7-8 hafta kala düşmemeyi garantiledik ve herkesin takdir ettiği bir takım olduk. Bu sene de düşmemeyi garantileyip ardından iyi bir yerde yer almak istiyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim