Yalova Belediyespor ve Genç Milli Takım Antrenörü Bayram Ali Yıldız’ın keşiflerinden olan Özgün Öztürk KKTC’ye transfer oldu. 2006 yılında Yalova Belediyespor’a katılan genç raket ara vermeden 7 yıl çalışarak Türkiye Yıldız ve Genç Milli Takımı formaları giymişti.

Japonya’nın Tokyo Kentinde düzenlenen Dünya Şampiyonası’nda Milli takım forması giyen Özgün Öztürk, ayrıca Yalova Belediyespor ve  Bahçeşehir Anadolu Lisesi ile 2014 yılında önemli başarılara imza attı.

Girne Amerikan Üniversitesi’nde masa tenisi bursuyla gidecek başarılı raketin eğitim, konaklama ve ulaşım ücretleri yine Girne Amerikan Üniversitesi Spor Kulübü tarafından karşılanacak.

“Hüseyin’den sonra Özgün’de KKTC’de başarılarına devam edecek”

Özgün’ünde Hüseyin gibi Kıbrıs’ta başarılı olacağına inandığını belirten Yıldız,”Genç sporcularımızdan Özgün Öztürk’te artık KKTC’de spor yaşantısına devam edecek.  Spor yaşantısında Yıldız ve Genç Milli takım formalarını giymişti. Genç sporcumun verdiği emeklerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Hem üniversite hem de üniversite kulübüyle Süper Lig’de mücadele edecek sporcumuza başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim