Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü’nün başarılı sporcusu Doğa Şenyurt, İstanbul’da katıldığı şampiyonadan gümüş madalya ile ayrıldı. 23 aydır faaliyet gösteren Yalova GHSİM Yüzme havuzundan başarılar gelmeye başladı.
Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından İstanbul’da düzenlenen 11 -12 Yaş Türkiye Şampiyonası’nda Doğa Şenyurt havuza girdi. Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü sporcusu Doğa Şenyurt  50 metre sırtüstü kategorisinde  A2  barajını geçerek Gümüş madalya sahibi oldu.
Doğa’nın başarısından ötürü büyük mutluluk duyduklarını belirten antrenör Aslı Köse,“ Uzun, yorucu ve yoğun antrenmanlar ile hazırlandığımız şampiyonadan madalya kazanarak çalışmalarımızın karışlığını aldığımız için çok mutluyuz umuyorum daha nice başarılar kazanacağız” dedi.
Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Başkanı Gencer İlhan:  “Kulüp sporcumuz olan Doğa Şenyurt ‘u  başarısından ötürü tebrik ediyor nice madalyalar kazanmasını temenni ediyorum. Ayrıca bu başarıca emeği geçen Aslı Köse’yi de kutluyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim