Yalova Okçuluk Temsilcisi İbrahim İnce, bir dönem Yalova’da görev yapan Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş’ı ziyaret etti.  26-30 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Minikler Okçuluk Şampiyonası’na katılan İnce, turnuva dönüşünde ise Tekirdağ’a gitti. 
Yalova’da Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünde Spor Şube Müdürü olarak bir dönem görev yapan Hazan Kadir Kardaş’ı makamında ziyaret eden İnce, görevinden dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi
Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş, İbrahim İnce’nin bu ziyaretinden çok memnun kaldığını Cengiz Mete’nin Yalova Gençlik Hizmetleri ve spor il müdürü olduğu dönemlerde kendisi ile beraber İbrahim İnce’nin katkıları ile hep beraber Yalova’da Okçuluğu uzun bir aradan sonra aktif hale getirdiklerini belirterek bu günlere kadar gelindiğini söyledi.
Yalova İl temsilcisi İbrahim İnce Bursa’da başlattıkları Okçuluk çalışmalarının kısa zamanda Yalova ve buradan da Tekirdağ’da başlatılmasının sporun içinden gelen çalışkan yöneticiler ile daha kolay olduğunu belirtti.
Editör: TE Bilişim