2011-2012 futbol sezonunda Yalovaspor’un kadrosuna kattığı genç yetenek Kartepe’de  Alger ekibinin kampında boy gösterdi.

Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Yalovaspor’un kadrosunda yer alan kulüp tarihinin ilk yabancı oyuncusu Jeremiah Momo Corneh Cezayir Süper Lig ekiplerinden Alger tarafından takibe alınmıştı.

Sempatikliği ve oynadığı futbolla Yalovalı futbolseverlerin beğenisini kazanan Jeremiah, Cezayir’e gitme yolunda ilerliyor.

Cezayir’in güçlü ekiplerinden Alger’in 2012-2013 sezonu hazırlıklarını Kartepe’de sürdürdüğünü belirten Futbolcu Dünyası Direktörü Mutlu Yıldırım, “Alger Takımı Cezayir süper liginin en önemli takımlarının başında geliyor. Bu sezon Cezayir Süper Ligini 3.sırada tamamladılar ve Afrika Konfederasyon kupasına katılma hakkı da kazandılar. Sezon başı hazırlık kamplarını Kartepe'de yapıyorlar. Bu takımın Türkiye temsilcisi olarak Yalovaspor'lu Jeremiah'ı görücüye çıkarmak için harekete geçtik. Bu konuda kulüp başkanı Tamer Erbul ve Genel Koordinatör Kartal Tekin oldukça emek verdiler. Umarım Jeremiah iyi bir deneyim yaşar ve Alger takımının teknik kadrosunun gözüne çarpar. Kazanan da tabii ki Yalovaspor olur” dedi.

 

Editör: TE Bilişim