Yalovaspor Kulübü Başkanı Tamer Erbul Jeremiah Momo Corneh’e 8 Ağustosa kadar süre tanıdıklarını eğer kulüp bulamazsa Yalovaspor’un kampına katılacağını söyledi.

Adı Cezayir’in Alger kulübü ile anılan siyahi yıldız Cezayir kulübünün Kartepe’deki kampına katılmış ancak birkaç talihsizlik yaşarken kulüp ile anlaşamamıştı.

Yalova’yı ve Yalovaspor’u çok sevdiğini belirten Jeremiah Momo Corneh, Yalova’da kalmak istediğini ve 2012-2013 sezonunda  Yalovaspor taraftarına güzel goller izletmek istediğini söyledi.

Jeremiah’ın takımda kalmasını istediklerini dile getiren Yalovaspor Kulübü Başkanı Tamer Erbul,” Jeremiah Momo Corneh’e 8 Ağustosa kadar süre tanıdık. Bu süre zarfında kendine kulüp bulamazsa takımımızın 8 Ağustosta ki kampına katılacak. Kendisinin kulüpte kalmasını arzu ediyoruz. Takımımıza güç katacağına inancımız tam. Hem Yalova hem de Yalovaspor taraftarı onu çok seviyor. Bu yüzden Yalova’da kalmasından tarafız” dedi.

Jeremiah Momo Corneh 2011-2012 futbol sezonunda Yalovaspor’un formasını 12 kez terletirken rakip fileleri ise 3 kez havalandırdı.

 

Editör: TE Bilişim