Yalovalıların en beğendiği mekanlar arasında yer alan Jineps Cafe Restaurant, Türkiye Basketbol Ligi’nde yer alan Yalova Group Belediyespor’u ağırladı. İşletmeciliğini Uğur Aydın, Sercan Şık, Aydın Altıparmak ve Ali Altıparmak Jineps Cafe Restaurant Yalova’nın 12 dev adamını sıcak ve samimi bir ortamda konuk etti.
Yalova Group Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Murat Dönmez,” Bu kez evde yokuz etkinliğimizi Jinepste gerçekleştirdik. Bize sıcak bir ağırlama ile karşılayan işletme sahipleri Uğur Aydın, Sercan Şık, Aydın Altıparmak ve Ali Altıparmak’a ve personellerine teşekkür ediyoruz” dedi.
“Belediyespor bugün Akhisar’a gidiyor”
Yalova Group Belediyespor, Türkiye Basketbol Ligi ve Federasyonu Kupası maçları öncesinde ikinci ciddi sınavını Manisa’da verecek. Akhisar Belediyesi’nin düzenleyeceği turnuvada dev adamlarımız 7-9 Eylül arasında 2 önemli maç oynayacak. Afyon’da ki Zafer Kupası’ndan ikincilikle dönen Belediyespor, Manisa’da da TBL’deki rakipleriyle oynayacağı maçlarla neler yapabileceklerini görmek istiyor. Yalova Group Belediyespor bugün Manisa’ya hareket edecek ve 10 Eylül Pazar günü ilimize geri dönecek. 

Editör: TE Bilişim