Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Naim Süleymanoğlu Spor Salonunda ki müsabakalarda 12 sporcumuz tatamiye çıktı. 23-25 tarihleri arasında yapılan turnuvada Yalovalı sporcular 6 madalya kazandı.

Yalova’nın yanı sıra Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Edirne, Kocaeli, Manisa, Sakarya, Tekirdağ, İstanbul olmak üzere toplam 10 ilden 85 erkek ve 85 bayan sporcu tatamiye çıktı. Yalovalı sporculardan Emre Erman, Elmir Aliyev, Sefa İşigüzel, Ertuğrul Demir ve Eren Tanrıkulu üçüncü olurken, İrem Gülver ise beşinci oldu.

Dereceye giren sporcularımız madalya ve katılım belgeleri Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Sedat Bektaş, Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü İsmail Hakkı Şenel, Çanakkale Judo İl Temsilcisi Nurkan Şanda’nın elinden aldı.

Judo Antrenörü Abdürrahim Kaymaz, “Sporcularımızı kutluyorum, Okullar Arası Judo Gençler Grup Müsabakalarından 5 madalya kazandık inşallah 28 Nisan 2018 tarihinde Afyonkarahisar’da yapılacak Türkiye Finallerinde de madalyalar ile döneceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim