Bölgesel Amatör Ligde ki temsilcimiz Kadıköyspor transferde suskunluğunu bozdu ve 2 oyuncu ile anlaştı. Kırmızı Siyahlı ekibin başkanı BAL’dan TFF 3. Ligine yükselen Turgutluspor’un başarılı defans oyuncusu Emre Ersöz ve Sultaniyespor’un golcü oyuncusu İsmail Öztürk’le anlaşarak kadrosunu güçlendirdi.
Kadıköyspor daha önce Yalovaspor’dan Galip Enes Yakut ile anlaşırken, iç transferde Hakan Alpyürük, İlker Avseren, Aykut Çeperli, Sercan Keskin ve Ömer Taha Türe ile yeniden anlaşma sağlamıştı.
Teknik patron İsmail Dilsizoğlu’nun verdiği rapor doğrultusunda hareket eden Kırmızı Siyahlılar hafta içinde anlaşma sağladığı oyuncuları açıklaması bekleniyor.
“Şampiyon takımdan geldi”
Sezona Karabiga Belediyespor başlayan ardından devre arasında Turgutluspor’a giden 23 yaşındaki Emre Ersöz, takımıyla şampiyonluk yaşadı. 2016-2017 sezonunda 15 maça çıkan defans oyuncusu 3 gol atma başarısı gösterdi. Dardanelspor’da futbol hayatına başlayan Emre, ardından Balıkesir Belediyespor, Yeni Çanspor ve Karabiga Belediyespor formalarının ardından geride kalan sezonda takımı Turgutluspor ile 3. Lige yükselme sevinci yaşadı.

Geçtiğimiz sezon hem Yalovaspor hem de Sultaniyespor forması giyen ve attığı gollerle dikkat çeken İsmail Öztürk, 2017-2018 sezonunda Kadıköyspor forması giyecek. Futbola Anadolu Yeniköyspor’da başlayan 22 yaşındaki golcü, Gölcük Gençlerbirliğispor, Gölcük Asarköy’ün ardından Yalovaspor’a transfer olmuştu. Genç oyuncu devre arası transfer sezonunda ise Sultaniyespor’a transfer olmuş ve Çiftlikköy ekibinde attığı gollerle adından söz ettirmişti.

 

Editör: TE Bilişim