Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta ki temsilcimiz Kadıköyspor, Kocaeli’nde Derincespor A.Ş. ile hazırlık maçı oynadı. İlk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısında atılan karşılıklı gollerle müsabaka 2-2’lik eşitlikle sona erdi.
23-24 Eylülde start alacak Spor Toto Bölgesel Amatör Lig için Kırmızı Siyahlı temsilcimiz bir yada iki hazırlık maçı daha oynaması bekleniyor. Yalova Atatürk Stadyumu’nda Kocaeli ekibi Başiskele Doğantepespor’a 2-1 mağlup olan Kadıköyspor, 90 dakika boyunca Derincespor A.Ş. karşısında iyi oyun sergilerken rakip fileleri 2 kez havalandırdı.
Karşılaşmanın ilk yarısında iki takımda kontrollü oynarken, geliştirdikleri ataklardan gol çıkartamayınca soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gittiler. İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Kadıköyspor 55’de defans oyuncusu Fırat’ın kafa golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra ev sahibi Derince 62 ve 77’de iki gol bulurken 2-1 üstünlüğü yakaladı. Maçta son sözü Kadıköyspor’dan Volkan 84. Dakikada söyledi ve maç 2-2’lik eşitlikle sona erdi.

Editör: TE Bilişim