3 yıldır futbol karşılaşması oynanmayan sahada eksik olan hakem ve futbolcu soyunma odasının yeni sezona yetiştirilerek 2012-2013 futbol sezonunda ki müsabakaların burada da oynanması bekleniyor.

Dönemin Valisi Yusuf Erbay, Kadıköy Belediye Başkanı Reşat Sözen’in çabalarıyla ve İl Özel İdaresi’nin katkılarıyla yapılan Kadıköy Futbol Sahası eksiklerinin giderilmesiyle birlikte uzun bir aradan sonra müsabakalara yeniden ev sahipliği yapacak.

Spor Genel Müdürlüğü’nden ihalesi için onay alınan soyunma odalarının ihale aşamasının hemen ardından yapılacağı kaydedildi. Yalova GHSİM’den yapılan açıklamada Kadıköy Futbol Sahası’nın önümüzdeki sezon tamamen kullanıma açık olacağı ifade edilmişti.

Futbol İl Temsilcisi ve Tertip Komitesi Başkanı Hamdi Yılmaz “Sahanın hakem ve futbolcu soyunma odalarının yapılmasının ardından, koşullar elverir ve denetimlerimiz neticesinde Tertip Komitesi’nin de onaylaması durumunda, artık bu sahamızda 2012-2013 sezonundan itibaren müsabakalar yapılabilir” diyerek saha için yeşil ışık yakmıştı.

Editör: TE Bilişim