2016-2017 sezonunda Yalova Group Süper Amatör Kümede şampiyonluğa ulaşan Kadıköyspor başarısını kutladı. Lova Hotel Spa’da yapılan geceye Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Demirel, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Yalova ASKF Başkanı Tamer Erbul, İl Hakem Kurulu Başkanı Erdal İla ve kulüp yöneticileri ile Kadıköyspor’a gönül vermiş isimler katıldı.
Kadıköyspor Kulübü Başkanı Mustafa Özel,” Sezon başında koyduğumuz hedefe ulaştığımız için çok mutluyuz. Beldemize bu başarıyı getirdikleri için teknik heyet ve futbolcularımızı canı gönülden kutluyorum. Yalova’yı Bölgesel Amatör Ligde başarıyla temsil edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Gecede ayrıca Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan konuşma yaptı.
Kırmızı Siyahlı renkler için yapılan gece çekiliş ve yönetici, futbolcu, teknik heyetin çektirdiği hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Editör: TE Bilişim