2014-2015 sezonunda 1. Amatör Küme'yi şampiyonlukta tamamlayan ve adını Süper Amatör Küme'ye yazdıran Kadıköyspor transferede hızlı girdi. Kırmızı Siyahlılar İlkay Margılıçlı ve Ali Silgan’ı kadrosuna katarak transfere hızlı giriş yaptı.  Yalova'da akla gelen iki ismin Kadıköyspor ile anlaşması ise kamuoyunda sükse yarattı.
Süper Amatör Küme'de şampiyonluk sevinci yaşamak isteyen Kadıköyspor İlkay Margılıçlı ve Ali Silgan’ın yanı sıra 4 kaliteli ismi daha kadrosuna katarak güçlendirmek istiyor. Son olarak Çiftlikköy Belediyespor'da oynayan İlkay Margılıçlı yeni sezonda Kadıköyspor'un formasını terletecek. Son olarak İstanbul Beylikdüzü'nde oynayan Ali Sılgan ise sakatlığı sonrasında futbola ara verirken 2015-2016 sezonunda Kırmızı Siyahlı ekiple futbola geri dönmüş olacak.
İlkay ve Ali ile kadrolarını güçlendirdiklerinin altını çizen Kadıköyspor Kulübü Antrenörü Kadir Kösem, “İlkay Margılıçlı ve Ali Silgan gibi iki büyük oyuncuyu kadromuza kattık. Transferlerimiz devam edecek ve lige renk katan bir ekip olacağız. Yönetim kurulumuzla birlikte bu yönde çalışmalarımız tam gaz devam ediyor. 1 kaleci, 1 sağ açık, 1 santrafor, 1 orta saha ve 2 kanat oyuncusu daha transfer etmeyi düşünüyoruz. İlerleyen günlerde bu isimleri açıklayacağız. Ağustos ayının ilk haftasında yeni sezon çalışmalarına başlayacağız ve lige kadar hazır hale gelmek istiyoruz. Tesislerimizi yeni sezona en iyi şekilde hazırlayan ve bizlere maddi manevi desteğini her zaman sağlayan Kadıköy Belediye Başkanımız Mehmet Şahin’e teşekkür ediyoruz.1. Amatör Küme'yi şampiyon tamamlayıp Süper Amatör Küme'ye yükseldik. Yeni sezonda Süper Amatör Küme'yi sallayan bir ekip olacağız. Bunun için ciddi bir bütçe ayırdık. En az 5 kaliteli ismi kadromuza katacağız. Hedefimiz şampiyonluk. Bunun için var gücümüz ile mücadelemizi vereceğiz. 2015-2016 sezonunda futbolseverler Kadıköyspor'u meraklı gözler ile takip edeceğini şimdiden söyleyebilirim" diyerek sözlerini tamamladı.
Editör: TE Bilişim