Spor İl Müdürü Metin Kaplan ve Spor Şube Müdürü Selma Alacatlı Çiftlikköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir ve Çiftlikköy İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zekeriya Yayla’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette gençlik ve spor faaliyetlerine yönelik çalışmalar ile ilçede yapılan sportif faaliyetler hakkında ve yapımı devam eden Çiftlikköy Gençlik Merkezinin tamamlanmasını müteakip, yapılacak ortak projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. 

“Kurs sayısını artırmak istiyoruz”

Çiftlikköy’de Judo kursu açtıklarını, güreş kursu için çalışmaların devam ettiğini belirten Kaplan, “İlk etapta Ortaokullarda halk eğitim destekli, Avrupa ve Dünya Şampiyonu Erkan Esenboğa antrenörlüğünde Judo kursu açıldı. Güreş kursu açmak için çalışmalar devam etmekte yine talep olduğu taktirde diğer sportif kursları açmaya çalışacağız” dedi.

Ayrıca yeni göreve gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan ile Spor Şube Müdürü Selma Alacatlı’nın ziyaretlerinden mutluluk duyduğunu ifade ederek, nezaketlerinden dolayı teşekkür etti.

“Beşir’in ardından Yayla’yı ziyaret ettiler”

Spor İl Müdürü Kaplan ile Spor Şube Müdürü Alacatlı daha sonra Çiftlikköy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne atanan Zekeriya Yayla’ ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kaplan, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zekeriya Yayla’ ya yeni görevine atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, görevinde başarılar diledi.

 

Editör: TE Bilişim