Türkiye Karate Federasyonu tarafından Bursa’nın Gemlik ilçesinde düzenlediği Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda Yalovalı karateciler ter döktü.  Müsabakalara 51 ilden 2375 sporcu katıldı. 
Gemlik Spor Salonu'nun ev sahipliği turnuvaya Yalova adına 40 sporcu tatamiye çıktı. 3 gün süren müsabakaların ardından 2004 doğumlu 40 Kiloda Ulukan Sarıçiçek ve 2003 doğumlu +55 Kiloda Eray Kulavuz Türkiye ikincisi, Berkay Çelik ise Türkiye üçüncüsü oldu.
Gemlik’te gümüş madalyayı boynuna takan Ulukan Sarıçiçek ve Berkay Çelik, Sırbistan’da yapılacak Balkan Şampiyonası’nda ve Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası ile Uluslararası Erzurum Palandöken Karate Şampiyonasında Milli formayı giymeyi hak ettiler.  2006 doğumlu 40 kilo kategorisinde üçüncü olan Eray Kulavuz ise Türkiye Karate Federasyonu organize edeceği “Sporcu Gelişim” kampına katılacak.
Yalova adına müsabakalara katılan Müslüm Emir Sarıçiçek 2002 doğumlu 63 kiloda Müslüm Emir Sarıçiçek ile 2005 doğumlu 35 kilo da Kaan Duman’da Türkiye beşincisi oldu. 
Editör: TE Bilişim