Ahmet Saraç sahasında oynanan maçın normal süresi 2-2 sona ererken, 15'er dakikalık uzatma devresinde takımlar karşılıklı golleriyle maç 3-3 bitti ve seri penaltı atışlarına geçildi.

Karşılaşmaya Kocaeli temsilcisi Beylikbağıspor atak başlayarak 6. dakikada Uğur Can ile 20. dakikada ise Osman ile 2-0 öne geçti. Bu gollere Bolu ekibi Kıbrıscıkspor 45+1'de Oktay ile cevap verdi ve ilk 45 dakika 2-1 sona erdi. İkinci yarıya da atak başlayan Kıbrıscıkspor 78'de Engin'in golüyle skoru 2-2'ye getirerek maçı uzatmalara götürdü.

15'er dakikalık uzatma bölümünde Beylikbağıspor 110. dakikada Nazım ile 3-2 öne geçti. Bu gole Bolu ekibi 119. dakikada Metin ile cevap verdi ve skoru 3-3 yaparak seri penaltı atışlarına geçilmesini sağladı.

Penaltı atışları sonrasında rakibine 7-6 üstünlük sağlayan Kıbrısçıkspor maçı 10-9 kazandı ve ikinci kademeye yükseldi. Kocaeli Beylikbağıspor’da Yusuf penaltı atışları öncesinde direk kırmızı kart görerek oyun dışında kalırken, 90+3. Dakikada sol ayak bileği dönen Osman, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

Editör: TE Bilişim