Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Ferdi Kick Boks Şampiyonası 22-30 Temmuz 2015 tarihleri arasında Isparta'da organize edilecek.
Şampiyonada ilimizi Yalova Vuşu Spor Kulübü ve İbrahim Yıldız Spor Kulübü'nden olmak üzere 8 sporcu temsil edecek.
Isparta'da yapılacak dev organizasyonda Yalova ekibine Ali Kanberoğlu başkanlık ederken, Yusuf Tunç ise antrenör olarak görev yapacak. Isparta Işıkkent Spor Salonu'nda bugün başlayacak şampiyonada Yalova Vuşu Spor Kulübü'nden Gözdenur Avcu 65 kilo Light Contact, İsmail Uzuner 74 kilo Kick Light, Kudret Uzundiz +94 kilo Kick Lightta mücadele edecek. İbrahim Yıldız Spor Kulübü'nden ise Celil Üstün 47 kilo Light Contact, Cihad Demirkol 57 kilo Kick Contact, Kadir Dalkıran 63 kilo Light Contact, Sedat Tan 63 kilo Kick Light ve İbrahim Yıldız 69 kilo Kick Lightta ringe çıkacak. Türkiye Kick Box Federasyonu tarafından İzmir'de düzenlenen Büyükler ve Gençler Kickboks Türkiye Şampiyonası'nda Yalova'yı 6 sporcu temsil etmiş Ömer Allar ise 63,5 kiloda ringe çıkarak altın madalyayı, Kudret Uzundiz +91 kiloda ise bronz madalyayı kazanmıştı.
Yalovalı Wushu milli takım antrenörü Ali Kanberoğlu, "Şampiyonaya sporcularımız çok iyi hazırlandı ve altın madalya hedefi ile Isparta'ya gidiyoruz. Spor İl Müdürümüz Metin Kaplan'a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim