Yalova Belediyespor Başkanı Resul Kocaağa, Karadağ'ın başkenti Podgorica kentinde düzenlenen 2017 Masa Tenisi U21 Balkan Şampiyonası sonrasında büyük başarıya imza atan Yalovalı sporcuları tebrik etti.
2-6 Ağustos tarihleri arasında yapılan müsabakalarda Türkiye hem erkekler hem de bayanlarda takım halinde şampiyon olurken, ferdi maçlarda beş birincilik, dört ikincilik ve beş üçüncülük elde etti.
Türkiye’nin tarih yazdığı şampiyonada 10 kişilik Milli kafilede ilimizden antrenör Bayramali Yıldız ve sporcular İbrahim Gündüz, Ziver Gündüz, Tugay Şirzat Yılmaz ve Ece Haraç bulunuyordu.
Yalova Belediyespor Başkanı Resul Kocaağa,” Türk Milli takımımız Karadağ'da yapılan 2017 Masa Tenisi U21 Balkan Şampiyonasında tarih yazdı. Yalova ise elde edilen başarıda büyük rol oynadı. Antrenörümüz Bayramali yıldız ve sporcularımız İbrahim Gündüz, Ziver Gündüz, Tugay Şirzat Yılmaz ve Ece Haraç madalyalara ambargo koyarak bizleri sevince boğdu. Antrenör ve sporcularımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi. 

Editör: TE Bilişim