Ahmet Saraç sahasında oynanan 90 dakikalık müsabakayı Kırmızı-Lacivertli ekip 5-1 kazandı ve hanesine 3 puanı ekledi.  Koru Belediyespor'a galibiyeti getiren goller Refik (2), Ethem, Şafak ve Ercan'dan geldi. İdmanocağı'nın tek sayısı ise Şaban'dan geldi. Ev sahibinde Sinan 75. dakikada gördüğü kırmızı kart sonrası cezalı duruma düştü.

Ahmet Saraç sahasında oynanan maça Koru Belediyespor hızlı giriş yaparak 10. dakikada Ethem ile 1-0 öne geçti. Bu golden 2 dakika sonra ani gelişen Kırmızı-Lacivertlilerin atağında Refik skoru 2-0 yaptı.  Maça fırtına gibi başlayan Koru'da Refik 33'de bir kez daha sahneye çıkarak farkı 3'e çıkarttı ve ilk yarının skorunu tayin etti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da etkili başlayan Kırmızı-Lacivertliler 55'te Şafak ile skoru 4-0'a getirdi. Üst üste yediği gollerle 4 farklı geriye düşen İdmanocağı 67'de penaltı kazandı. Topun başına geçen Şaban meşin yuvarlağı Koru ağlarına göndererek skoru 4-1 yaptı ve farkı 3’e indirdi. Karşılaşmanın 78. dakikasında gelişen ev sahibi ekibin atağında Ercan durumu 5-1’e getirerek son sözü söyledi.

 

Stat: Ahmet Saraç

Hakemler: Muhammed Karahasan ***, M. Burak Tufan ***, Uğur Akalp ***

İdmanocağı: Coşkun **, Aykut **, Kaan **, Şaban **, Savaş **, Cem **, Turgay **, Volkan **, Tayfun **, Furkan **, Soner **

Koru Belediyespor: Ümit ***, Suat ***, Refik ***, Şafak ***, Osman ***, Kerim ***, Ethem ***, Burak ***, Serdar ***, M. Hüseyin ***, Taha ***

Goller: Dk.10 Ethem 0-1, Dk.12-33 Refik 0-3, Dk.55 Şafak 0-4, Dk. 67 Şaban (Pen) 1-4, Dk.78 Ercan 1-5

Kırmızı Kart: Dk.75 Sinan (İdmanocağıspor)

Editör: TE Bilişim