Son olarak Okan Sararçoğlu 2. Amatör Küme B Grubunda, Safranspor’un ardından adını 1. Amatör Kümeye yazdıran 1877 Üvezpınarspor’u çalıştıran Kadir Kösem’in talipleri artıyor. Henüz Termal ekibiyle sözleşme yenilemeyen teknik adam, görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Çalıştırdığı takımlarla başarılı olan deneyimli teknik adam yola 1877 Üvezpınarspor’la devam edip etmeyeceği ise spor kamuoyunda merak konusu oluyor.
Yeşil Beyazlı ekibin başında 14 maça çıkan deneyimli spor adamı, sezonu 10 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgiyle tamamlamıştı. 
2016-2017 sezonu için görüşmelerin devam ettiğini belirten Kadir Kösem,” Yeni sezonda yeni bir takım ve yeni bir başlangıç için görüşmelerim sürüyor. Gelen teklifleri değerlendiriyorum. Biz futbolun emekçileriyiz. Emeğimizin karşılığını alacağımız her takımda çalışırız. Üvezpınar’da çok başarılı bir sezon geçirdik. B Grubu’nu ikinci sırada bitirip üst lige yükseldik. Önümüzdeki sezonla ilgili henüz bir karar vermedim. Bunu, yapacağım görüşmelerden sonra netleştireceğim” şeklinde konuştu. 
Editör: TE Bilişim