TİGEM’den başlayan parkurda sporcular, Gazipaşa Caddesi istikametini kullanarak eski Donanma tesislerden dönerek geçerken yarış Deprem Anıtı’nda son buldu. 

Ödül törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürü Selma Alacatlı da katıldı. Ferdi yıldız kızlar kategorisinde birincilik kürsüsüne Kocadere Ortaokulu’ndan Semiha Aksakallı, kürsünün ikinci basamağında Hürriyet Ortaokulu’ndan Senem Akdoğan ve üçüncülük kürsüsünde ise Saffet Çam Ortaokulu’ndan Eda Nur Eyüpoğlu yer aldı. 

Aynı kategorinin takımlar sıralamasında şampiyon ise Hürriyet Ortaokulu oldu. Yıldız erkeklerde birinciliği Tansu Aksoy İstiklal Ortaokulu’ndan Serhat Dağlar Şahin göğüslerken,Cumhuriyet Ortaokulu’ndan Batuhan Kolci’nin ikinci oldu. Hürriyet Ortaokulu’ndan Serhat Polat da üçüncülükle yetindi. Kızlarda olduğu gibi erkeklerde de takım sıralamasında Hürriyet Ortaokulu kürsünün en üst basamağında yer aldı. 
Genç kızlar kategorisinde şampiyonluğa Ticaret Lisesi’nden Merve Aker koştu. Aker’i Yalova Anadolu Lisesi’nden Kardelen Özyurda ikincilikle izlerken, Ticaret Lisesi’nden Fatma Yıldırım da üçüncü olma başarısı gösterdi. Takımlar sıralamasında ise Ticaret Lisesi birinci olurken, Yalova Anadolu Lisesi ikinci, Kız Meslek Lisesi de üçüncü sırada kaldı. 

Genç erkeklerde Ticaret Lisesi’nin büyük başarı elde ederken, Hüseyin Yıldırım birinci, Sadık Ahmet Tekin ikinci, Neşat Tetik de üçüncülük madalyasını boynuna taktı. Erkekler takım sıralamasında ise Ticaret Lisesi kürsünün en üst basamağında yer alırken, onu Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi ikinci sırada Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi de üçüncü olarak takip etti. 
Editör: TE Bilişim