Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Yalovaspor temas halinde olduğu Armağan Kuş ve Samet Uzun’a imzaları attırdı. Kadro tecrübesini arttırma adına nokta transferler yapan Yeşil Kırmızılılar son olarak Yalova’ya getirdiği deneyimli futbolcular Armağan Kuş ve Samet Uzun’a imza attırırken, Ogün Nasuhoğlulları ile temaslarını sürdürüyor.
Tesislere gelen iki yetenekli futbolcu kulüp başkanı Hakan Suiçmez ve teknik direktör Mustafa Meteertem ile görüştükten sonra kendilerini Yalovasporlu yapan imzaları attılar.
Futbola PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’da başlayan Armağan Kuş, 2006 yılında Karadeniz ekibiyle profesyonel olurken, daha sonra Kayserispor, Çarşambaspor, Belediye Bingölspor, Bayrampaşaspor ve son olarak Gaziosmanpaşaspor’da oynadı.
Futbola, Armağan Kuş gibi Samsunspor’da başlayan Samet Uzun 2008 yılında Kırmızı Beyazlı ekiple resmi sözleşmeye imza atarken, sonra Dikbıyık Belediyespor, Altınova Belediyespor ve Beykoz 1908 A.Ş. formalarını terletti.
İmza sonrasında açıklama yapan Yalovaspor Basın Sözcüsü Kartal Tekin,” Uzun yıllar Samsunspor formasını giymiş süper ligde Kayserispor'da oynamış olan son olarak Gaziosmanpaşa formasını giyen Armağan Kuş ve yine Samsunspor formasını uzun yıllar terletip geçtiğimiz sezon Beykozspor'da oynayan Samet Uzun’u kadromuza kattık. Armağan Kuş 28 defa Milli formayı giyen bir oyuncu. Samet Uzun'da dört defa Milli formayı giymiş bir futbolcudur. Camiamıza hayırlı olsun” dedi.
Editör: TE Bilişim