Altınova Belediyespor teknik direktörü Ertunga Kuşan, 2 Eylülde oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası maçına kadar hazır olacaklarını açıkladı. Transfer görüşmelerine devam ettiklerini belirten Kuşan, bir iki oyuncuyu daha kadrolarına katarak transferi noktalayacaklarını belirtti.
“Kupada bir üst tura çıkmak istiyoruz”
Kartepe’de ki kamplarına devam ettiklerini ve takımın uyum sürecini geride bıraktığını belirten Sarı Yeşilli ekibin deneyimli teknik adamı Ertunga Kuşan,” Şuanda gözümüzü 2 Eylülde evimizde oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası maçı olan Bilecik İl Özel İdarespor maçına çevirdik. Bu maçta ilk kez saha ve seyircimizin önüne çıkacağız. Taraftarımızdan tam destek bekliyorum.  Şuanda Kartepe’de kamptayız aramıza yeni katılan arkadaşlarımız kısa süre içerisinde uyum sağladı. Birbirinden yetenekli arkadaşlarımız ile seyirci ve taraftarlarımıza keyifli oyun izleme imkanı sunacağız” şeklinde konuştu.
“Kartepe’de moral depoluyoruz” 
Altınova Belediyespor Genel Kaptanı Muhsin Kaya, ‘Her yıl olduğu gibi bu dönemde yönetim ve taraftar desteği takımımızdadır.  21 Eylül’de sezon açılışımız var. Sporseverleri, taraftarlarımızı ve halkımızı sezon açılışına davet edeceğiz” dedi. 
Editör: TE Bilişim