Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta şampiyonluğu kovalayan Altınova Belediyespor transferin bitimine saatler kala önemli bir ismi kadrosuna kattı. Grubunda 6 puanla dördüncü sırada yer alan Sarı Yeşilliler, TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden SBS İnşaat Kırklarelispor’dan  Lokman Akyıldız’ı kadrosuna kattı.
Bu sezon önemli isimleri kadrosuna katan Altınova Belediyespor, Edirnespor’u 3-2, Çıksalınspor’u ise 1-0 yenmiş 3. Haftayı da bay geçmişti.
Amatör transfer döneminin bitimine 1 gün kala elini çabuk tutan BAL’daki temsilcimiz önemli bir ismi kadrosuna kattı.
Futbola İzmit Belediyespor’da başlayan 1989 doğumlu sol açık Lokman Akyıldız daha sonra Körfez Çamlıtepespor, İzmit Belediyespor, MKE Kırıkkalespor, Boluspor, Çankırıspor, Eyüpspor, Bandırmaspor, Darıca Gençlerbirliği, Türk Metal Kırıkkalespor ve son olarak SBS İnşaat Kırklarelispor’da forma giydi.
Altınova Belediyespor Sportif Direktörü Abdurrahman Güneş,” Transferin bitimine sayılı saatler kala kadromuzu önemli bir isimle güçlendirdi. SBS İnşaat Kırklarelispor’dan transferimiz Lokman Akyıldız bu sezon takımımızın formasını giyecek. 28 yaşındaki sol açık uzun yıllar profesyonel liglerde mücadele etti. Transferin takımımıza ve kendisine hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 

Editör: TE Bilişim