Müsabakalar sonrasında Belediyespor’lu raketler Hüseyin Durmaz ve İbrahim Gündüz ile antrenör Bayramali Yıldız 13-16 Eylül 2012 tarihlerinde düzenlenen 21 yaş altı Balkan Şampiyonası için Milli Takım ile birlikte Bosna Hersek’e gittiler.

ETTU CUP’ta Bir Üst Tura Geçtik

Avrupa Masa Tenisi Birliği’nin yapmış olduğu organizasyonla gerçekleşen ETTU CUP karşılaşmalarında 2 rakibini yenen bir rakibine ise 3-2 skorla kaybeden Yalova Belediyesi Masa Tenisi Takımı gurubu üçüncü tamamlayarak bir üst tura yükseldi. İlkkez katıldığı organizasyonda bir üst tura geçen ekibimiz 6-7 Ekim tarihlerinde Danimarkada yapılacak olan ikinci tur müsabakalarında Copenhagen (Danimarka), Enjoy Deplov (Hollanda) ve Yronii Givatayim (İsrail) ekipleri ile karşı karşıya gelicek.

Masa Tenisçilerimiz Bosna’da

Yalova Belediyespor’lu Hüseyin Durmaz ve İbrahim Gündüz ile Bölge Antrenörümüz B.Ali Yıldız Milli maçlar için Bosna'da. Yalova, masa tenisinde ilk kez yıldızlar düzeyinde elde ettiği başarılar ile ismini duyurarak yükselişe geçmiş, daha sonra bu yükselişi Genç Milli Takım’a verdiği sporcularla devam ettirmişti. Şimdi ise iki sporcumuz ve antrenörümüz 21 yaş altı müsabakalarında mücadele edecekler.

Bosna Hersek'in Bugojno kentinde 13-16 Eylül 2012 tarihleri arasında düzenlenen 21 yaş altı Balkan Şampiyonası için Kız ve Erkek Milli Takımları mücadele edecek.

Başkanlıklarını Yönetim Kurulu Üyesi Azmi Yetim ve Kemal Demirel'in yapacağı kafilede, antrenörler Türkan Nihan Sabırlı, Bayram Ali Yıldız, Mahmut Çağlayan, Erdinç Güraras, Mustafa Kanatlı, sporcular İpek Karahan, Gökçenur Güngör, Sanem Ezgi Şahin, Damla Üzel, Hüseyin Durmaz, Selim Güler, Onur Oktav, İbrahim Gündüz yer alıyor. Milli Takım 17 Eylül 2012 tarihinde Türkiye'ye dönecek.

Hocamız ve Sporcularımızla Gurur Duyuyoruz

Katılınan organizasyonlarda alınan her başarı bizleri daha da gurulandırıyor diyen Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal; “Elde ettikleri her başarı sonrası hocalarımız ve gençlerimiz, onlar için yapmış olduğumuz yatırımları hak ettiklerini bizlere tekrar tekrar kanıtlıyorlar. Birkaç yıl öncesine kadar kısıtlı imkanlarla alt liglerde mücadele eden ekibimiz sadece şehir sınırlarını değil artık ülke sınırlarını da aşmış durumda.

Uluslararası arenada boy gösteren gençlerimiz, Milli Takımlardaki hocalarınında dikkatlerini çekerek kentimizi burada temsil etme başarısını göstermiş bulunuyorlar. Sporcularımıza ve hocamıza Milli forma altında verecekleri sınavlarda başarılar diliyorum” dedi.
Editör: TE Bilişim