Antalya’da devam eden The 8Th International Masters Cup’ta Yalova Master takımı çeyrek finalde elendi. WOW Kremlin Palace’da düzenlenen organizasyonda 47 takım mücadele ederken, temsilcimiz grup sürecini firesiz tamamladı. İlk maçında Almeyda KKTC’yı 6-0 yenen Yalova Master takımı ikinci maçında ise Tarım Diyarbakır’ı ise 5-1’le geçti. Gruptaki son maçında Pendik Masterler takımı ile 1-1 berabere kaldı. Bu maçta ki tek golümüzü ise Cemal Güres’in asistini Şener gole çevirirken gol sayısını da 6’ya çıkarttı.
Yalova ekibinin çeyrek finalde ki rakibi ise Kaan Dobra, Engin Öztonga, Murat Cinemre gibi isimleri bulunduran Kocaeli Masterler oldu.
Tüm dikkatlerin çevrildiği maçta Yalova Masterler takımı rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Normal süre içerisinde ki gollerimizi ise turnuvanın yıldızı olan İlkay Margılıçlı ve Taner Demir kaydetti. Penaltı atışlarında ise Temsilcimizde İlkay Margılıçlı penaltı atışında başarılı olurken Alaattin Gişan, Bilal Sezer ve İbrahim Ocakçı vuruşlarında başarısız olunca maçı Kocaeli Masterler takımı 5-3 kazanarak yarı finale çıktı. Yalova Master takımı ise organizasyona çeyrek finalde veda etmiş oldu.

Editör: TE Bilişim